Innovasjons Norges stand på messen ADIPEC i Dubai
Kurs & Kompetanse, Mintra Group, Salg og Markedsføring Geir Kalleberg Foto: Mintra Group

Then we take Dubai!

Det er krevende tider i oljebransjen. Nettopp dette gjør det ekstra spennende at Mintra Group nå satser tungt internasjonalt.

Mintra Group har 106 ansatte på kontorer i Oslo, Bergen, Stavanger, Aberdeen, fra mars av i Dubai og fra august av også i Singapore.

– Med nystartet kontor i Dubai ønsker vi å vise oss frem til en internasjonal oljebransje som må fokusere på effektivitet og nye måter å tenke opplæring på, forteller Geir Kalleberg, Vice President Sales & Marketing i Mintra Group som denne uken jobber fra Dubai.

Geir Kalleberg fra Mintra Group på stand i Dubai
Naif Ali (t.v) og Geir Kalleberg fra Mintra Group på stand i Dubai

Bli oppdatert! Meld deg på vårt nyhetsbrev her

Mintra Group deltar på oljemessen ADIPEC, som er på størrelse med ONS i Norge og en viktig møteplass for alle petroleumsvirksomheter i hele MECAP regionen.

–  Du finner oss på Innovasjon Norge sin paviljong sammen med flere andre norske selskap med virksomhet i Midtøsten, forteller Kalleberg. – Målet vårt er å skape økt kjennskap til Mintra Group som merkevare. Ja, og så skal vi jo få noen leads og vise at vi er tilstede for våre nye kunder i regionen.

Mintra Group har en kraftig vekstambisjon internasjonalt og en stor del vil komme fra Midtøsten.

Følg oss på Facebook

Stikkord: , , , , , , ,

Denne artikkelen er skrevet av Mintra Group som er kunde av enerWE AS

Mintra Group

Mintra Group jobber for å gjøre mennesker rikere på kunnskap. Siden 1997 har vi utviklet e-læringskurs og kompetansetjenester med høy kvalitet. Mintra Group er sammen med Trainingportal.no et ledende kompetansehus som bistår organisasjoner og selskap med å oppnå organisatoriske og forretningsmessige mål.
Annonse
Ads banner