Erik Eskedal, Rory Patience, Ian Ord
Iteo, Salg og Markedsføring Simen Berg Foto: Iteo

Suksess for «Marketing for Modern Oil»

«Informativt og tankevekkende» og «innsiktsfullt og motiverende» var noen av tilbakemeldingene fra fornøyde seminardeltagere i Aberdeen onsdag.

På mandag 7. mars gjentar Iteo og Fifth Ring fagdagen om «Mer for mindre»-markedsføring i olje og gass på Forus i Stavanger.

– Det var spesielt nyttig å se hvor mye man kan oppnå med begrensede budsjetter i disse tider hvor vi alle prøver å få maksimal «Return on Investment», sier Carolyn Diack, kommunikasjonsrådgiver hos Peterson i Aberdeen. Hun sier videre at hun også satte pris på å få høre det siste om verdien av å utvikle og implementere effektiv og kostnadsbesparende markedsføring på digitale plattformer.

Om programmet for dagen

Programmet for dagen presenterer metodikk og virkemidler for å drive bedre markedsføring med færre ressurser i en ny hverdag i bransjen. I løpet av fire foredrag gjennomgår vi kjennetegn ved godt innhold og utforming av riktige budskap i digitale kanaler. Ved hjelp av norske kundeeksempler viser vi hvilke resultater man kan oppnå med en solid innholds- og kanalstrategi.

Videre ser vi mer spesifikt på verktøy og kanaler for å spre innholdet til riktig mottager til riktig tid, ved hjelp av marketing automation. Som igjen er en hjelper til å identifisere kvalifiserte leads og prospekter for salgsorganisasjoner.

Avslutningsvis tar vi for oss employer branding generelt, og LinkedIn spesielt.

Meld deg på Stavaner-seminaret

Seminaret i Aberdeen ble fulltegnet med en stor bredde av bedrifter og organisasjoner fra olje- og gassbransjen. Påmeldingene strømmer inn i Stavanger, de som ennå ikke har meldt seg på kan gjøre det her.

På bildet: Erik Eskedal, Rory Patience og Ian Ord treffer du i Stavanger 7. mars. De får i tillegg selskap av Andreas Thue. Foto: Simen Berg/Iteo

Denne artikkelen er skrevet av Iteo som er kunde av enerWE AS

Iteo

Iteo er et markedskommunikasjonsbyrå som tilbyr de fleste kommunikasjonstjenester – strategisk og operativt. Vårt tilbud dekker bredt, nær sagt alt innen markedskommunikasjon og særlig PR og digitale tjenester. Vi gir deg de gode ideene, inspirasjon og skreddersydd kommunikasjon. Med innsikt og engasjement lager vi effektive og morsomme løsninger som skaper målbar verdi.