Nytt medlem i TEAM enerWE

Se hvem som ble nummer 12! Medlemmer i TEAM enerWE kan selv publisere nyheter, video og informasjon om arrangementer. Det er stor interesse for medlemskap, og det er med glede vi kan ønske Docstream velkommen som medlem nummer 12 i TEAM enerWE, forteller Magne Kristiansen (bildet), Daglig leder i enerWE as. Docstream er spesialister innen publiseringsløsninger … Continued

Se hvem som ble nummer 12!

Medlemmer i TEAM enerWE kan selv publisere nyheter, video og informasjon om arrangementer.

Det er stor interesse for medlemskap, og det er med glede vi kan ønske Docstream velkommen som medlem nummer 12 i TEAM enerWE, forteller Magne Kristiansen (bildet), Daglig leder i enerWE as.

Docstream er spesialister innen publiseringsløsninger for store mengder dokumentasjon. På kundelisten deres er blant annet ConocoPhillips, Rolls Royce Marine, BP Norge og DNV GL.

Vi har fulgt enerWE siden oppstarten, både gjennom styreverv og som medeiere gjennom investeringsselskapet Spenstig AS, forteller Ole Kristian Rønningen, Daglig leder i Docstream AS.

Vi har stor tro på menneskene som jobber i enerWE. Gjennom mer enn 13 år har vi sett hva de har skapt i tidligere selskap, og vi er overbevist om at de også denne gangen vil lykkes.

Når vi nå blir med som medlem i TEAM enerWE gjennom selskapet Docstream, så er det fordi vi har tro på at dette vil være positivt for synligheten til Docstream inn i olje- og energibransjen.