Intek, Salg og Markedsføring INTEK Engineering Foto: Intek

Ledig stilling: Salgsingeniør/salgsleder

Vil du være med på å automatisere Norge?

Er du vår nye salgsingeniør/salgsleder eller kjenner noen som vil passe perfekt til jobben?

INTEK Engineering AS søker Salgsingeniør/salgsleder som ønsker å bidra til at norsk næringsliv ligger i forkant i det stadig økende behovet for automatisering av produksjonsprosesser. Selskapet leverer løsninger til blant annet bilindustri, næringsmiddelindustri, marine/olje og gass og annen industri hvor bruk av automatiserte prosesser kan bidra til økt effektivitet og kvalitet.

INTEK søker en person med teknisk utdannelse og solid forståelse for automatisering, robotisering, mekaniske løsninger og effektivisering i all form for produksjon. Relevant erfaring kan kompensere for manglende formalkompetanse.

Se Finn-annonsen her!

Stillingen stiller store krav til selvstendighet, kreativitet, løsningsorientering mot eksisterende og nye kunder.

Vil du være med på å automatisere Norge? Vi tilbyr en spennende mulighet i et av Norges mest kompetente miljøer innen automasjon og robotisering. Du får utfordrende arbeidsoppgaver i et godt kollegialt miljø. Vi har konkurransedyktige betingelser. Arbeidssted er Raufoss.

Nærmere opplysninger om stillingen kan du få av administrerende direktør Anita Hager, telefon 404 52 735. Du kan vise interesse for stillingen ved å sende din CV og søknad snarest til anita.hager@intek.no.

Stikkord: ,

Denne artikkelen er skrevet av INTEK som er kunde av enerWE AS

INTEK

INTEK er ett kunnskapssenter innen robotisering og automatisering med fokus på smarte innovative løsninger for industrien. Vår kunnskap innen mekanisk design og automasjonsløsninger kommer våre kunder til fordel. INTEK utvikler ofte i samarbeid med kunde spesialløsninger til produksjonsceller eller produksjonslinjer.