Bilde av Kristine Kotte-Eriksen

150 intervjuer på video

Har startet en trend i oljebransjen. Nyheter i levende bilder er ingen revolusjonerende nyhet. Helt siden TVn så dagens lys, har vi fått nyheter i levende bilder. Revolusjonen ligger i hvor enkelt det har blitt å filme, redigere og publisere video, forteller Magne Kristiansen, Daglig leder i enerWE.no. Man trenger ikke mer enn en mobiltelefon og … Continued

Har startet en trend i oljebransjen.

Nyheter i levende bilder er ingen revolusjonerende nyhet. Helt siden TVn så dagens lys, har vi fått nyheter i levende bilder.

Revolusjonen ligger i hvor enkelt det har blitt å filme, redigere og publisere video, forteller Magne Kristiansen, Daglig leder i enerWE.no. Man trenger ikke mer enn en mobiltelefon og et gratis redigeringsprogram for å lage videointervjuer.

De fleste nettavisene har hatt videointervjuer i flere år, men enerWE.no var i forkant i oljebransjen.

Da vi lanserte enerWE.no, valgte vi å fokusere på videonyheter, forteller Chul Christian Aamodt, Ansvarlig redaktør i enerWE.

Våre journalister filmer og redigerer videointervjuer. Vi har investert i software, lyd- og videoutstyr som både egner seg bra for intervjuer og film av foredrag på konferanser.

I tillegg kan medlemmer i TEAM enerWE selv filme, redigere og publisere video på enerWE.

Siden oppstarten av enerWE.no har vi publisert mer enn 150 videointervjuer. Dette er bare starten.

Ta kontakt dersom din bedrift ønsker tilgang til publiseringsløsningen på enerWE.no.

PS. Klikk her for å se noen av tabbene TEAM enerWE har gjort i forbindelse med videointervjuer.