RS Sjøredningsskolen RS Sjøredningsskolen Foto: RS Sjøredningsskolen

Greit med erfaring, men teorien er utdatert allerede etter fem år.

Det finnes sjøfolk med mye erfaring, men som mangler oppdaterte sertifikater som igjen medfører at de ikke lenger kan arbeide på skip. Teori endres stadig i skipsfarten og allerede etter fem år er mye utdatert. Flere rederier jobber sesongbetont har behov for offiserer ombord. Da finnes mange med erfaring, men dessverre også mange med ugyldige sertifikater

RS Sjøredningsskolen tilbyr kurs for disse erfarne sjøfolkene som må resertifisere seg.

Bli oppdatert! Meld deg på vårt nyhetsbrev her

Brosimulator eller maskinromsimulator

Avdelingsleder Jon Ottne ved RS Sjøredningsskolen forteller at kurset er for styrmenn, kapteiner, maskinister og maskinsjefer som ikke har seilt nok de siste årene

– Dette er et alternativ til dem for å demonstrere kompetanse gjennom en teoretisk prøve med grunnleggende teori. Deretter følger vi opp med en praktisk prøve på enten brosimulator for nautikere eller maskinromsimulator for maskinister, forklarer Ottne.

Avdelingsleder Jon Ottne ved RS Sjøredningsskolen
Avdelingsleder Jon Ottne ved RS Sjøredningsskolen

Har gode simulatorer og kursfasiliteter

RS Sjøredningsskolen kan generelt tilby de sikkerhets- og beredskapskursene som kundene har behov for, også i form av repetisjon, oppdatering og oppgradering. Kursene avholdes i deres nye og moderne lokaler på Bakkenteigen. I tillegg til at de holder på å bygge et nytt senter ved Oslofjorden hvor praktiske maritime aktiviteter blir vektlagt.

Følg oss på Facebook

Stikkord: , , , , , , ,

Denne artikkelen er skrevet av RS Sjøredningsskolen som er kunde av enerWE AS

RS Sjøredningsskolen

RS Sjøredningsskolen AS er et heleid datterselskap av Redningsselskapet og et resultat av at Norges Maritime Utdanningssenter (NMU) i Horten og Sjøredningsskolen i Stavern slo seg sammen i 2014.

Deres mål er å være den foretrukne leverandøren av sikkerhets- og beredskapskurs til offshore-, skip- og landbaserte industri og næringsliv. Redningsselskapet benytter i stor grad RS Sjøredningsskolen for opplæring av sine egne mannskaper. Noen av våre større kunder er Redningsselskapet, Color Line, PGS, Høyskolen Sørøst Norge og Bastø Fosen.

RS Sjøredningsskolen innehar godkjenning for sikkerhets- og beredskapsopplæring i henhold til Norsk olje og gass og Sjøfartsdirektoratet. Vi er også sertifisert i henhold til ISO 9001:2008 av Bureau Veritas Certification og kvalifisert av Achilles JQS som leverandør til offshoreindustrien.

Annonse
Ads banner