RS Sjøredningsskolen RS Sjøredningsskolen Foto: RS Sjøredningsskolen

– Det handler om konsekvensnivået.

RS Sjøredningsskolen tilbyr solide hurtigbåtkurs i simulator og understreker hvor viktig dette er: -Det handler rett og slett om konsekvensnivået, sier fag- og kompetanseansvarlig Jon Ohrberg. – Det å seile et fartøy i 50 knop kontra 12 knop vil gi veldig mye større konsekvenser.

Fag- og kompetanseansvarlig Jon Ohrberg
Fag- og kompetanseansvarlig Jon Ohrberg

Ohrberg legger til at dette gjelder alle som har sin naturlige plass på broen under hurtigbåtnavigasjon, det være seg kapteiner, styrmenn, maskinister og også matroser.

Bli oppdatert! Meld deg på vårt nyhetsbrev her

Sjøredningsskolen satser derfor betydelig på området og leier gjerne inn spisskompetanse for å opprettholde ferskvare. Kursene avholdes i topp moderne fasiliteter lett tilgjengelig ved Bakkenteigen i Horten.

Simulerer så og si alt!

I tillegg frister de med en allsidig simulatordel. De simulerer alt fra søk og redning, til hurtigbåtredning. Men også større modeller for tankoverfart og den slags.

Følg oss på Facebook

Stikkord: , ,

Denne artikkelen er skrevet av RS Sjøredningsskolen som er kunde av enerWE AS

RS Sjøredningsskolen

RS Sjøredningsskolen AS er et heleid datterselskap av Redningsselskapet og et resultat av at Norges Maritime Utdanningssenter (NMU) i Horten og Sjøredningsskolen i Stavern slo seg sammen i 2014.

Deres mål er å være den foretrukne leverandøren av sikkerhets- og beredskapskurs til offshore-, skip- og landbaserte industri og næringsliv. Redningsselskapet benytter i stor grad RS Sjøredningsskolen for opplæring av sine egne mannskaper. Noen av våre større kunder er Redningsselskapet, Color Line, PGS, Høyskolen Sørøst Norge og Bastø Fosen.

RS Sjøredningsskolen innehar godkjenning for sikkerhets- og beredskapsopplæring i henhold til Norsk olje og gass og Sjøfartsdirektoratet. Vi er også sertifisert i henhold til ISO 9001:2008 av Bureau Veritas Certification og kvalifisert av Achilles JQS som leverandør til offshoreindustrien.

Annonse
Ads banner