HR, Kurs & Kompetanse, Rekruttering Redaksjonen Foto: enerWE

Notice: Uninitialized string offset: 0 in /media/files/sites/spenstigweb.no/production/releases/20160504004023/web/app/themes/enerwe/templates/meta-entry.php on line 84

Ikke krig med NTNU

Men UiB øker innsatsen.

Sivilingeniørutdannelsen i Bergen vil stimulere til økt næringslivsutvikling.

Geir Anton Johansen, Dekan ved Høgskolen i Bergen, deltok på Kompetanseseminaret i regi av Beerenberg. I et videointervju med enerWE forteller han at de jobber med prosjekter for å sette lokalt og regionalt næringsliv i kontakt med studentene.

Samarbeidsprosjekter gir gjensidig nytte for bedriftene, som kommer i kontakt med fremtidige arbeidstakere, mens studentene får jobbe med relevante prosjekter i løpet av studietiden.

Les også: Sommerstudent i Wintershall

Han mener de trenger flere sivilingeniører i Bergen, og for sivilingeniørene er det obligatorisk å lære innovasjon, ledelse og økonomi.

Innovasjon skjer når flere mennesker med ulik bakgrunn kommer sammen, og derfor ser vi at bedrifter har stor nytte av samarbeidsprosjektene, sier Johansen.

Stikkord: , ,


Notice: Uninitialized string offset: 0 in /media/files/sites/spenstigweb.no/production/releases/20160504004023/web/wp/wp-includes/query.php on line 3920
Annonse
Ads banner