– Beredskapssoftwaret er forbausende smidig og mye av det er selvforklarende

Annonsørinnhold - RAYVN

Norsea installerte Rayvn sitt software for å forenkle varslingssystemet og bedre beredskapsrutinene.

Forsyningsbasene for Statoil, Exxon Mobile og Total er preget av mye aktivitet og samtidig operasjoner. Norsea AS opererer disse og deres Security Manager Pål Thorstensen er ansvarlig for på sikkerheten for ansatte som er ute og utfører arbeidet på basene. Hans mål er å unngå skader og i verste fall død.

Security Manager Pål Thorsensen fra Norsea AS
Security Manager Pål Thorstensen fra Norsea AS

Bli oppdatert! Meld deg på vårt nyhetsbrev her

Tidligere var denne jobben relativt manuell med beredskapspermer, tiltakskort og de måtte ringe rundt for å få mobilisert staben. Etterhvert meldte behovet seg for bedre og enklere varslingsrutiner og nylig har de derfor innstallert Rayvn som beredskapssoftware.

I filmen over tok enerWE en prat med Thorstensen for å høre hvilke erfaringer de har gjort seg nettopp i forhold til denne digitaliseringen.

Følg oss på Facebook

RAYVN

RAYVN is a cloud-based dashboard for real-time management of incidents and emergencies. The software enables safety, security and emergency response teams to mobilize personnel, track their positions, communicate effectively and coordinate their actions. All this as the incident unfolds. Relevant information is automatically documented and made available post-incident for reporting and training.