Statoil avslutter samarbeid

Avtalen med by:Larm utløper i 2013. Under fanen ”Vi støtter morgendagens helter” har Statoil årlig delt ut et eksportstipend på kr. 1 million til et stort norsk musikktalent. Avtalen mellom Statoil og by:Larm utløper i 2013, og partene takker hverandre nå for samarbeidet gjennom seks år. Kvelertak mottok Statoils eksportstipend under by:Larm 2011. Etter seks … Continued

Avtalen med by:Larm utløper i 2013.

Under fanen ”Vi støtter morgendagens helter” har Statoil årlig delt ut et eksportstipend på kr. 1 million til et stort norsk musikktalent. Avtalen mellom Statoil og by:Larm utløper i 2013, og partene takker hverandre nå for samarbeidet gjennom seks år.

Kvelertak mottok Statoils eksportstipend under by:Larm 2011. Etter seks år avsluttes nå samarbeidet mellom Statoil og by:Larm.

Gjennom et unikt samarbeid mellom kultur og næringsliv har Statoilstipendet vært med på å gi artister som Jarle Bernhoft, Mathias Eick og Kvelertak et internasjonalt løft.

Vi har ønsket å være med på å gi norske talenter en scene, og i samarbeid med by:Larm har vi klart dette. Norsk populærmusikk nyter nå respekt utover landets grenser, og vi er stolte over å ha deltatt aktivt i en viktig og ekspansiv periode i by:larms historie. Det har vært seks fantastiske år, og Statoil ønsker by:Larm og deres nye samarbeidspartnere lykke til videre, sier Marius Rosenberg Amundsen, sponsorsjef i Statoil ASA.

Kilde: statoil.com