Krisemøte i Stavanger

…men oljeansatte ble ikke invitert. Stavangers ordfører holder i neste uke et idémøte om en redningsaksjon for oljebransjen. Men ingen ansatte eller fagforeninger ble i utgangspunktet invitert. Blant annet har ordfører Christine Sagen Helgø (H) sendt brev og invitert 28 ordførere i andre vestlandskommuner til møtet onsdag 3. juni i Oljemuseet. Næringslivstopper, bransjefolk og analytikere står … Continued

…men oljeansatte ble ikke invitert.

Stavangers ordfører holder i neste uke et idémøte om en redningsaksjon for oljebransjen. Men ingen ansatte eller fagforeninger ble i utgangspunktet invitert.

Blant annet har ordfører Christine Sagen Helgø (H) sendt brev og invitert 28 ordførere i andre vestlandskommuner til møtet onsdag 3. juni i Oljemuseet.

Næringslivstopper, bransjefolk og analytikere står også på gjestelista, skriver Stavanger Aftenblad.

Jeg er ikke invitert og kjenner heller ingen andre ansatte eller tillitsvalgte som er invitert, sier distriktssekretær Morten Larsen i Fellesforbundet i Rogaland.

Den norske suksessfaktoren er nettopp samarbeidet mellom ansatte, bedriftene og myndighetene, fortsetter han.

Ordfører Sagen er enig.

Dette er også Stavangers suksessfaktor, at vi klarer å samarbeide på tvers. Klart de skal få komme. Alle som vil, er invitert. Jeg sier ikke nei til noen, sier hun og understreker at det aldri har vært meningen å holde noen utenfor.