Kommunikasjon en viktig debatt

Stor interesse for konferanse. I dag og i morgen møtes 125 deltakere på Energy Communication Conference. Fellesnevneren er interessen for kommunikasjon i oljebransjen. Konferansen har de siste dagene skapt stor debatt. Blant annet trykket Dagens Næringsliv en kronikk fra Geelmuyden.Kiese der konferansen ble omtalt. Kronikken ble fulgt opp av en debatt i Dagsnytt 18 samme dag (hør … Continued

Stor interesse for konferanse.

I dag og i morgen møtes 125 deltakere på Energy Communication Conference. Fellesnevneren er interessen for kommunikasjon i oljebransjen.

Konferansen har de siste dagene skapt stor debatt. Blant annet trykket Dagens Næringsliv en kronikk fra Geelmuyden.Kiese der konferansen ble omtalt.

Kronikken ble fulgt opp av en debatt i Dagsnytt 18 samme dag (hør debatten her), der blant annet Gro Brækken, Administrerende Direktør i Norsk olje og gass og Jannik Lindbæk, VP Media Relations and internal communication i Statoil ble konfrontert med innholdet i kronikken.

Som konferansearrangør er vi glade for den debatten konferansen har skapt, og vi ser frem til to veldig lærerike dager i Stavanger.

La oss dele erfaringer.

Let the games begin!

Det opplyses om at Ansvarlig redaktør i enerWE AS her eierinteresser i TEAM Nordmarka AS, selskapet som arrangerer Energy Communication Conference.