GK Dagsnytt
Arrangement, Politikk TEAM Nordmarka AS Foto: Skjermbilde fra NRK.no

Kommunikasjon en viktig debatt

Stor interesse for konferanse.

I dag og i morgen møtes 125 deltakere på Energy Communication Conference. Fellesnevneren er interessen for kommunikasjon i oljebransjen.

Konferansen har de siste dagene skapt stor debatt. Blant annet trykket Dagens Næringsliv en kronikk fra Geelmuyden.Kiese der konferansen ble omtalt.

Kronikken ble fulgt opp av en debatt i Dagsnytt 18 samme dag (hør debatten her), der blant annet Gro Brækken, Administrerende Direktør i Norsk olje og gass og Jannik Lindbæk, VP Media Relations and internal communication i Statoil ble konfrontert med innholdet i kronikken.

Som konferansearrangør er vi glade for den debatten konferansen har skapt, og vi ser frem til to veldig lærerike dager i Stavanger.

La oss dele erfaringer.

Let the games begin!

Det opplyses om at Ansvarlig redaktør i enerWE AS her eierinteresser i TEAM Nordmarka AS, selskapet som arrangerer Energy Communication Conference.

Denne artikkelen er skrevet av TEAM Nordmarka AS som er kunde av enerWE AS

TEAM Nordmarka AS

TEAM Nordmarka AS er en profesjonell konferanseaktør. I 2015 arrangerer TEAM Nordmarka AS blant annet følgende konferanser: Se teamnordmarka.no eller facebook.com/teamnordmarka for ytterligere informasjon.