Bilde av Tord Lien

Sjekk om din kollega har søkt jobb

103 vil jobbe for Tord Lien. Olje- og energidepartementet søkte nylig etter kommunikasjonsrådgiver, i fast stilling. Stillingsutlysningen vitner om oppgaver primært som mediekontakt for politisk ledelse, og med å koordinere departementets løpende kommunikasjonsvirksomhet. Stillingen vil blant annet også omfatte taleskriving, prosjektarbeid og publisering på nettsider. På søkerlista finner vi som ventet en rekke medienavn, både … Continued

103 vil jobbe for Tord Lien.

Olje- og energidepartementet søkte nylig etter kommunikasjonsrådgiver, i fast stilling.

Stillingsutlysningen vitner om oppgaver primært som mediekontakt for politisk ledelse, og med å koordinere departementets løpende kommunikasjonsvirksomhet. Stillingen vil blant annet også omfatte taleskriving, prosjektarbeid og publisering på nettsider.

På søkerlista finner vi som ventet en rekke medienavn, både de som er ute av bransjen og de som kanskje er på vei, skriver medier24.com.

Blant disse tidligere redaktør Anette Ravnsborg i Asker og Bærumsavisen AS, journalist Jostein Nissen-Meyer i E24, hans kollega Line Midtsjø i E24, tidligere VG-journalist Hans Christian Kaurin Hansson og ANBs avtroppende nyhetsredaktør Runar Nørstad.

Klikk her for å se om din kollega har søkt på jobben.