Nå kan du få enerWE på øret!

enerWE har satt seil. Vi blåser liv i vår podcast!

Podcast er i vinden som aldri før, og enerWE har satt seil. Vi blåser liv i vår podcast!

Gjennom enerWE sin podcast kan du holde deg oppdatert på energipolitikk, klima og miljø. Fordelen med podcast er at du kan lytte til sendingene offline samtidig som du jobber, trener, kjører bil, fly, trikk eller triller barnevogn.

Gjennom enerWE sin podcast kan du holde deg oppdatert på energipolitikk, klima og miljø.

To sendinger før valget

Vi testet ut to sendinger før valget.

Fremover kommer vi i hovedsak til å podcaste debatter, men vi vil også publisere utvalgte intervjuer.

Dersom skal arrangere en relevant og spennende debatt, så kan vi være interessert i å løfte denne frem via vår podcast. Vi skal publisere både interne og eksterne sendinger.

Tips oss gjerne om tema dere mener vi bør dekke i vår podcast!

Klikk her for kontaktinfo.

Hva er podcast?

Podkasting er en måte å publisere lyd- eller videoopptak på Internett som kan abonneres på ved hjelp av RSS. Podkasting (fra engelsk podcasting) er et teleskopord av ordene iPod og kringkasting (engelsk broadcasting). Til tross for at ordet har stamme fra iPod, er en podkast ikke begrenset til avspilling på iPod, portable enheter eller på noen måte knyttet opp mot produkter fra Apple.

For å lytte til podkaster kan man enten abonnere på programmene eller oppsøke nettsteder som har linker til tidligere sendte programmer. Ved abonnement sørger avspillingsenheten for jevnlig å laste ned episoder når de gjøres tilgjengelige. I mange tilfeller kan man også spille av tidligere programmer direkte i nettleser, enten ved at programmet lastes ned til egen enhet som en mp3-fil eller at den spilles av ved hjelp av en avspillingsfunksjon på nettsiden.

Nedlasting og avspilling av podkaster kan gjøres på smarttelefoner, andre portable avspillingsenheter (mp3-spillere) eller på PC. Som regel må man installere et eget avspillingsprogram for å abonnere på programmene, og slike finnes både for PC og portable enheter (Android, iOS, Windows Phone, BlackBerry m.fl). På PC er det også mulig å abonnere på programmer ved hjelp av RSS-koblinger (også kalt «levende bokmerker» eller «nyhetsmating»). Nettleseren sørger da for abonnementsfunksjonen.

(Kilde: wikipedia)