ENERGIBRANSJENS TEMAPODCAST: Slik skal softwarespesialister og globale industriaktører revolusjonere oljebransjen

Annonsørinnhold - Annonsepartner

Energibransjens temapodcast løfter frem temaer i olje – og energibransjen. I denne episoden ser vi nærmere på digitalisering i olje- og gassbransjen.

Chul Christian Aamodt, Utviklingsdirektør i enerWE diskuterer utfordringer, muligheter og trender med Espen Storkaas, Vice President Digital, Upstream Oil & Gas, ABB og Marius Kjeldahl, Chief Technology Officer i Oliasoft.

ABB er et stort globalt industrikonsern med stor aktivitet i mange industrier. Oliasoft er et relativt nystartet softwareselskap som gjennom digitalisering har som mål revolusjonere boring og brønn. Hva har de to selskapene felles? Hva har de ulike industriene felles? Hvordan skal digitalisering bidra til den nødvendige effektiviseringen som olje- og gassindustrien må gjennomføre for å ivareta lønnsomheten?

Energibransjens temapodcast er produsert av enerWE og sponset av ABB, Kongsberg Digital og Oliasoft. Denne episoden inneholder produktplassering fra ABB og Oliasoft.

  • Medvirkende: Espen Storkaas, Vice President Digital, Upstream Oil & Gas i ABB, Marius Kjeldahl, Chief Technology Officer i Oliasoft og Chul Christian Aamodt, Utviklingsdirektør i enerWE.
  • Produsent: Cecilie Svabø, Administrerende direktør, enerWE.

Originalfoto: Øyvind Sætre


Den 23. mars arrangerer enerWE gratis frokostmøte om digitalisering i oljebransjen. Her vil Statoil, NTNU, ABB og Oliasoft dele sine erfaringer.

Klikk her for å lese mer om frokostmøtet.

Om enerWE sin podcast

Du kan også lytte til vår podcast på Nettavisen.no/lyd.

Annonsepartner

Denne artikkelen er publisert via enerWE’s annonsepartnere.