Bilde av rigg

Ross Offshore kjøper IT-selskap

Fra leverandør til forretningsenhet. Ross Offshore kunngjorde i dag oppkjøpet av 60 % i IT- selskapet Network Scenario, skriver selskapet i en pressemelding. Det nye selskapet vil bli integrert i Ross Offshore som en egen forretningsenhet og vil bli kalt Ross Netscenario. Stian Brekke vil bli administrerende direktør i Ross Netscenario . Ross Offshore har … Continued

Fra leverandør til forretningsenhet.

Ross Offshore kunngjorde i dag oppkjøpet av 60 % i IT- selskapet Network Scenario, skriver selskapet i en pressemelding. Det nye selskapet vil bli integrert i Ross Offshore som en egen forretningsenhet og vil bli kalt Ross Netscenario. Stian Brekke vil bli administrerende direktør i Ross Netscenario .

Ross Offshore har i flere år brukt Network Scenario som leverandør av IT-tjenester innen drift, hardware, rådgivning og utvikling. De to selskapene har i samarbeid utviklet flere innovative løsninger, inkludert visualisering og sømløs fjerndrift for komplekse applikasjoner, rettet mot olje- og gassindustrien . Dette samarbeidet har resultert i hva selskapene ser som store muligheter å jobbe enda tettere sammen, og å utfylle det etablerte miljøet som finnes i dette området i dag .

IT er og vil bli integrert i det vi og våre kunder gjør. Network Scenarios evne til å innovasjon og utvikling, kombinert med Ross Offshores kompetanse innen olje og gass gir oss en kompetanseøkning som vi mener vil løfte både Ross og Network Scenario videre, sier Jørgen Jørgensen, administrerende direktør Ross Offshore.