Interwell kjøper Vosstech

Øker eierandel til 66,34 %. Interwell AS, der Ferd Capital er største aksjonær har nylig økt sin eierandel i Vosstech til 66,34 % ( tidligere 33,4 % ). De resterende aksjene eies av grunnleggeren av Vosstech AS, Stig Ove Bjørgum og hans familie. Vosstech en unik teknologi som passer godt inn i Interwell sitt produkttilbud. … Continued

Øker eierandel til 66,34 %.

Interwell AS, der Ferd Capital er største aksjonær har nylig økt sin eierandel i Vosstech til 66,34 % ( tidligere 33,4 % ). De resterende aksjene eies av grunnleggeren av Vosstech AS, Stig Ove Bjørgum og hans familie.

Vosstech en unik teknologi som passer godt inn i Interwell sitt produkttilbud. Vosstech og Interwell vil bruke alle synergieffekter mellom de to selskapene til å fortsette å utvikle neste generasjon produkter for ferdigstillelse, subseamarkedet og brønnintervensjon.

Dette er teknologi som passer godt inn hos oss og som vi forventer blir en suksess, forteller Eirik Bergsvik, CEO i Interwell til enerWE.no. Det er da spesielt med tanke på at man her ikke bruker eksplosiver ved knusing som andre typer glassplugger bruker i tillegg til kvalitet og funksjonalitet som gir minimalt med mulige feilkilder.

Interwell vil markedsføre, selge og drive den unike Vosstech VT Plug teknologien gjennom selskapets globale fotavtrykk i Norge, Danmark , Midtøsten, Storbritannia, Nord-Amerika og Malaysia . Andre steder vil slaget bli støttet av ulike regionenkontorer.

Vosstech ligger på Voss, og vil fortsette å være lokalisert på Voss.