DEMAnor kjøper TITO

Sikre løft og smarte løfteløsninger. DEMANOR AS avsluttet fjoråret med å styrke sortimentet innen løfteløsninger for industrien gjennom oppkjøpet av markedslederen innen vareheiser og løftebord, Hønefoss-bedriften TITO AS. TITOs daglig leder og gründer Jan Lerfaldet og montør Andrzej Tyszkiewicz blir med på laget, og de vil i samarbeid med DEMANORs fagfolk fortsette utviklingen av markedet … Continued

Sikre løft og smarte løfteløsninger.

DEMANOR AS avsluttet fjoråret med å styrke sortimentet innen løfteløsninger for industrien gjennom oppkjøpet av markedslederen innen vareheiser og løftebord, Hønefoss-bedriften TITO AS. TITOs daglig leder og gründer Jan Lerfaldet og montør Andrzej Tyszkiewicz blir med på laget, og de vil i samarbeid med DEMANORs fagfolk fortsette utviklingen av markedet under merkevaren DEMANOR.

TITOs produkter passer veldig godt inn i vår egen produktportefølje, uttaler daglig leder i DEMANOR, Håvard Hopen.

Vi har med oppkjøpet blitt en enda mer komplett leverandør av sikre løft og smarte løfteløsninger. TITO hadde i 2014 en omsetning på ca. 13,6 millioner og vi forventer en sterk økning innen vareheiser og løftebord når vi nå har fått folkene og produktene ”i hus”.

TITOs kompetanse og erfaring satt sammen med vår egen vil skape synergier på mange områder. Begge firmaer har lang erfaring i å sette kundens behov i sentrum og å kunne omdanne gode standardprodukter til brukertilpasset skreddersøm. Vi gleder oss til fortsettelsen, og er sikre på at eksisterende og nye kunder vil ta godt i mot de nye mulighetene vi med dette kan tilby, avslutter Håvard Hopen i DEMANOR.

Bildet øverst viser DEMAnor samlet rundt løftebordet (f.v.) daglig leder Håvard Hopen, montør Andrzej Tyszkiewicz, salgsingeniør Jan Lerfaldet, prosjektleder Stein Erik Larsen og markeds- og salgssjef Håvard Martinsen.