Piker, vin og elektroner på ONS

Rosa kjernefysiker hos Girl Geek Dinners. Stavanger Girl Geek Dinners (GGD) er et nettverk for kvinnelige teknologer. Neste nettverksmøte er den 27. august under ONS. Tone K Skartveit, som til daglig jobber i IT-selskapet Cegal, er med i programkomiteen til Stavanger GGD. Vi har invitert kjernefysiker Sunniva Rose til neste samling, forteller Tone Skartveit til enerWE.no. … Continued

Rosa kjernefysiker hos Girl Geek Dinners.

Stavanger Girl Geek Dinners (GGD) er et nettverk for kvinnelige teknologer. Neste nettverksmøte er den 27. august under ONS.

Tone K Skartveit, som til daglig jobber i IT-selskapet Cegal, er med i programkomiteen til Stavanger GGD.

Vi har invitert kjernefysiker Sunniva Rose til neste samling, forteller Tone Skartveit til enerWE.no.

Sunniva jobber som doktorgradsstipendiat (forsker) i kjernefysikk ved Universitetet i Oslo. Da hun var liten trodde hun at hun skulle bli danser, men 17 år gammel gjorde hun en helomvending og bestemte seg for at det var fysikk hun skulle studere. Rose har tar for tiden doktorgrad i kjerne- og energifysikk ved Universitet i Oslo. I tillegg til å fordype seg i et dette fagfeltet så er hun en rosablogger med bloggen Rose Blogg og holder foredrag på høye hæler.

Vi har invitert Sunniva Rose fordi vi ønsker å høre mer om hennes arbeidshverdag som kjernefysiker. Det er jo utvilsomt et temmelig geeky tema, forteller Skartveit.

Stavanger Girl Geek Dinner arrangeres jevnlig, to-tre ganger i halvåret. I Stavanger har nettverket vært aktivt i 1,5 år, og det er Toril Nag, Konserndirektør for Tele i Lyse som startet opp aktivitetene i Stavanger. Programkomiteen består av seks engasjerte teknologi-interesserte damer.

Sammen med Nag og Skartveit er Nina Bauer, prosjektleder i Evry, Kristin Dahle Larsen, senior systemingeniør i Lyse, Hege Samuelsen, principal analsyst i Statoil og Sonja Chirico Indrebø CIO i Statoil også med på å legge planer og gjennomføre arrangementene.

Hvert arrangement samler mellom 30-60 deltakere, og det er tidvis stor rift om plassene. Tema og vertskap varierer, men kveldene sikrer både faglig og sosial nettverksbygging.

Det er gratis å delta på nettverksmøtet den 27. august. Mat og drikke kan kjøpes i baren.

Dersom du er i Stavanger i forbindelse med ONS og ønsker å bli treffe Sunniva Rose og andre kvinnelige teknologer, så er du hjertelig velkommen. Selv om vi oppfattes som et kvinnenettverk er alle våre arrangementer, også dette, åpent for menn avslutter Tone Skartveit.

Klikk her for å lese mer om Stavanger GDD.

Klikk her for å lese flere artikler om ONS.