ONS, Trainingportal Ivar Viktil

Ny trend i kursmarkedet

Nå kjøper bransjen klippekort.

Trude Bergum Stanger er Salgs- og Markedsdirektør i Mintra Trainingportal. Hun forteller at oljebransjen nå har begynt å kjøpe kurs på en ny måte.

Mange av våre kunder velger nå å kjøpe klippekort, forteller hun.

Med klippekort mener hun hun at kundene forhåndskjøper et antall klipp som de benytter underveis i året.

Klippene kan brukes på alle e-læringskursene på Trainingportal, forteller hun. Omkring 35 kurstilbydere tilbyr sine e-læringskurs på Trainingportal.

Kunden kan da forholde seg til en enkelt P.O. og en enkelt faktura for kjøp av alle kursene. Det gir en betydelig effektivisering for de som jobber med å bestille kurs.

Kunden trenger ikke bestemme seg for hvilke kurs han skal kjøpe inn når han inngår en kontrakt. Avtalen gjelder kun antall klipp.

Kunden får også rabatt dersom han kjøper klippekort, forteller hun. Bransjen har fokus på effektivisering og kostnadskutt, og det er noe av årsaken til at så mange operatørselskap, riggselskap og oljeserviceselskap nå har begynt å kjøpe kurs på denne måten, avslutter hun.

Du treffer Trude Bergum Stanger og mange andre fra Mintra Trainingportal på utstillerstand D418 på ONS 2014.

Denne artikkelen er skrevet av Mintra Group som er kunde av enerWE AS

Mintra Group

Mintra Group jobber for å gjøre mennesker rikere på kunnskap. Siden 1997 har vi utviklet e-læringskurs og kompetansetjenester med høy kvalitet. Mintra Group er sammen med Trainingportal.no et ledende kompetansehus som bistår organisasjoner og selskap med å oppnå organisatoriske og forretningsmessige mål.
Annonse
Ads banner