Svakere drift og svekket resultat

Tross for at inntektene økte. Økte inntekter var ikke nok til å redde bunnlinjen i oljeselskapet DNO International. Resultatet før skatt falt fra 43,9 til 26,2 millioner dollar i første kvartal. Regnet om etter dagens kurs, gir det et overskudd på 155 millioner kroner. Driftsresultatet i første kvartal endte på 29,7 millioner dollar, mot 47,1 … Continued

Tross for at inntektene økte.

Økte inntekter var ikke nok til å redde bunnlinjen i oljeselskapet DNO International. Resultatet før skatt falt fra 43,9 til 26,2 millioner dollar i første kvartal.

Regnet om etter dagens kurs, gir det et overskudd på 155 millioner kroner. Driftsresultatet i første kvartal endte på 29,7 millioner dollar, mot 47,1 millioner i samme periode i fjor. Dette skjer til tross for at inntektene økte fra 103,3 til 112,8 millioner dollar i årets tre første måneder.

Produksjonen i Kurdistan ble mer enn tredoblet, og bidro til at gjennomsnittlig dagsproduksjon økte med over 40 prosent, til tross for nedgang i Jemen og Oman.

Vi har foten solid på gassen i Kurdistan, hvor vi nå er den raskest voksende produsenten, sier arbeidende styreformann Bijan Mossavar-Rahmani.

©NTB