Tall fra Songa

EBITDA på USD 40,6 millioner. Songa Offshore SE rapporterer driftsinntekter for andre kvartal på USD 109.6 millioner og en EBITDA på USD 40,6 millioner. Det skriver selskapet i en pressemelding. Vi har levert et sterkt operasjonelt kvartal. Jeg vil også trekke fram det gode arbeidet gjort av våre prosjekt- og driftsteam forbindelse med Special Periodic … Continued

EBITDA på USD 40,6 millioner.

Songa Offshore SE rapporterer driftsinntekter for andre kvartal på USD 109.6 millioner og en EBITDA på USD 40,6 millioner. Det skriver selskapet i en pressemelding.

Vi har levert et sterkt operasjonelt kvartal. Jeg vil også trekke fram det gode arbeidet gjort av våre prosjekt- og driftsteam forbindelse med Special Periodic Survey (SPS) på Songa Dee. Dette er den første SPS i Songa Offshore som har vært planlagt og utført av interne ressurser, og det har blitt gjort på budsjettet. Songa Dee er ventet å forlate verftet denne uken

Jeg vil fremheve ferdigstillelse av finansieringen av de to siste Cat D riggene, Songa Encourage og Songa Enabler til gunstige vilkår.

Fremover vil vi fortsette å fokusere på sikker og effektiv drift , og levering og mobilisering av våre fire nye Cat D rigger, sier Bjørnar Iversen, CEO i Songa Offshore.

Se vedlagte Q3 2014 rapport