Shell svinger sabelen

Kutter over 100 stillinger i Norge. Norske Shell kutter 120 faste stillinger, rundt 100 av dem ved hovedkontoret i Risavika i Sola i Rogaland. Alle de ansatte som torsdag fikk beskjed på et allmøte om at de må gå, får sluttpakker, melder Stavanger Aftenblad. Mens rundt 100 arbeidsplasser forsvinner ved Shells hovedkontor i Risavika, kuttes … Continued

Kutter over 100 stillinger i Norge.

Norske Shell kutter 120 faste stillinger, rundt 100 av dem ved hovedkontoret i Risavika i Sola i Rogaland.

Alle de ansatte som torsdag fikk beskjed på et allmøte om at de må gå, får sluttpakker, melder Stavanger Aftenblad.

Mens rundt 100 arbeidsplasser forsvinner ved Shells hovedkontor i Risavika, kuttes om lag 20 stillinger knyttet til driftsavdelingen i Kristiansund.

Disse tiltakene er nødvendige for å tilpasse oss aktivitetsnivået vi ser i årene som kommer og for å styrke vår posisjon i konkurransen om spennende nye oppgaver i fremtiden, sier administrerende direktør Tor Arnesen i Norske Shell til Aftenbladet.

Selskapet skal dessuten redusere antall konsulenter og innleide medarbeidere med rundt 140 i Stavanger, Kristiansund og på Nyhamna i Aukra kommune i Møre og Romsdal.

Shell har i dag rundt 900 ansatte og 350 innleide medarbeidere i Norge. De ansatte fikk i februar i år beskjed om at arbeidet med kostnadsreduksjoner og omorganisering ville føre til at stillinger måtte kuttes.