På budsjett – til rett tid

Møt OD, Norsk olje og gass, Statoil, ConocoPhillips m.fl. 8. april arrangerer OD konferanse om tiltak for forbedring av prosjektgjennomføringer på norsk sokkel for vel hundre ledere i oljebransjen. Konferansen er en oppfølging av rapporten Vurdering av gjennomførte prosjekter på norsk sokkel, som ble lagt fram i fjor høst. Rapporten avdekket at det er et … Continued

Møt OD, Norsk olje og gass, Statoil, ConocoPhillips m.fl.

8. april arrangerer OD konferanse om tiltak for forbedring av prosjektgjennomføringer på norsk sokkel for vel hundre ledere i oljebransjen.

Konferansen er en oppfølging av rapporten Vurdering av gjennomførte prosjekter på norsk sokkel, som ble lagt fram i fjor høst.

Rapporten avdekket at det er et forbedringspotensial når det gjelder gjennomføring av store prosjekter. Konferansen fokuserer på hvordan man kan bli bedre – og hvordan selskapene kan dele erfaringer med hverandre, sier Arne Holhjem, direktør for teknologi og miljø i OD.

Han legger til at budsjettoverskridelser og forsinkelser ikke er et nytt problem i prosjekter på sokkelen, og at de fleste av funnene som presenteres i rapporten er kjent fra tidligere:

Men det er viktig å lære av hverandres erfaringer,» sier Holhjem, som gleder seg til konferansen.

Jeg synes vi har fått til et godt program med interessante tema og gode foredragsholdere.

Klikk her for å se konferanseprogrammet.

Kilde: ndp.no