HR, Økonomi og Finans Redaksjonen Foto: enerWE

Notice: Uninitialized string offset: 0 in /media/files/sites/spenstigweb.no/production/releases/20160504004023/web/app/themes/enerwe/templates/meta-entry.php on line 84

Nytt landemerke i Nydalen

Ser muligheter i et marked med oljepris i fritt fall.

Regus tilbyr kontorløsninger på globalt basis. I Norge har selskapet kontorløsninger i Oslo, Bergen og Stavanger. De ser muligheter i et marked der oljeprisen er i fritt fall.

For oss gir det en mulighet i forhold til å kunne tilby kortere og lengre kontorplasser til bedrifter som trenger lavere risiko, forteller Thomas Weeden, Country Manager Norway i Regus.

Hos oss trenger de ikke binde seg over så lang tid som normale leiekontrakter er.  Vi har en mulighet til å hjelpe disse selskapene til å bygge seg opp til ting begynner å se bedre ut igjen.

I følge Thomas Weeden er nettverket av sentre deres største konkurransefortinn.

Kunder av Regus kan benytte seg av 2100 sentre over hele verden. Det gir en stor fleksibilitet. Regus-kunder i Stavanger kan for eksempel også benytte sentrene i Bergen og Oslo. Mange reiser mellom ulike byer, og våre kunder setter stor pris på å kunne benytte seg av kontorfasiliteter også på reise.

I løpen av tredje kvartal neste år skal Regus sitt nye kontorsenter stå klart i Nydalen.

Bygget er under total rehabilitering, og det blir et landemerke i Nydalen, forteller Thomas Weeden. Når dette bygget står klart vil vi også fortsette å vokse for å kunne gi et enda bedre nettverk til våre kunder.


Notice: Uninitialized string offset: 0 in /media/files/sites/spenstigweb.no/production/releases/20160504004023/web/wp/wp-includes/query.php on line 3920
Annonse
Ads banner