Ny stillingskutt i Statoil

Avgjøres før sommeren. Tillitsvalgte i Statoil hadde onsdag første møte med ledelsen om organisering og effektivisering i konsernet framover. Pressekontakt Knut Rostad i Statoil vil ikke si noe konkret om innholdet i møtene eller hvor mange kutt som er aktuelle: Vi har ikke tatt stilling til innholdet i den prosessen som pågår. Vi har en … Continued

Avgjøres før sommeren.

Tillitsvalgte i Statoil hadde onsdag første møte med ledelsen om organisering og effektivisering i konsernet framover.

Pressekontakt Knut Rostad i Statoil vil ikke si noe konkret om innholdet i møtene eller hvor mange kutt som er aktuelle:

Vi har ikke tatt stilling til innholdet i den prosessen som pågår. Vi har en ambisjon om å ta en beslutning innen sommeren, sier han til NTB.

Når er det?

Vi har ikke satt en spesifikk dato. Dette er så presise som vi kan være nå.

De siste to årene har Statoil lansert og gjennomført et program for å redusere kostnader og effektivisere driften. Nærmere 2.000 personer har mistet jobben eller fått nye oppgaver. Ifølge Dagens Næringsliv ble det onsdag blant annet diskutert hvor mange ingeniører som kan få plass i det nye forretningsområdet som skal jobbe med fornybarinvesteringer under konserndirektør Irene Rummelhoff.