Deltek, Økonomi og Finans Karin Thomsen Foto: enerWE

COWI velger Deltek Maconomy

Mer enn 4.000 brukere.

Klikk her for å høre podcast av intervjuet.

Henrik R. Mortensen er Vice President, Project Management Office, Group IT i COWI. COWI har implementert Maconomy fra Deltek som ERP-løsning for hele organisasjonen, og Mortensen delte nylig erfaringer fra implementeringsprosjektet.

Å implementere et nytt ERP system handler ofte om hvordan man kan få profesjonelle fagfolk til å tenke på annet enn kun sitt eget fagfelt.

Vi var opptatt av å få til en kultur hvor våre dyktige prosjektledere også tenker på marginer, ressursallokering, cash flow og risiko i deres prosjektutførelse, og deretter velge et system som støtter denne kulturen. Vi brukte mange ulike verktøy som spill, simuleringer og e-læring i forbindelse med implementeringen.

Vi er godt fornøyd med Deltek, forteller han. Vi fikk mye nyttig materiell og god støtte i forbindelse med prosjektet, forteller han. Nå er systemet implementert i de nordiske landene, England og Qatar. Mer enn 4.000 personer bruker nå systemet i vår organisasjon, hvorav mer enn 2.500 er prosjektledere.

Stikkord:

Denne artikkelen er skrevet av Deltek som er kunde av enerWE AS

Deltek

Deltek er en ledende leverandør av forretningssystemer til kunnskapsbedrifter. 15.000 virksomheter og mer enn 2 millioner brukere i over 80 land, bruker daglig Deltek sine løsninger for å identifisere nye forretningsmuligheter, optimere deres ressursutnyttelse og forretningsprosesser og levere mer lønnsomme prosjekter.
Annonse
Ads banner