SAFE godtar oppgjøret

Ingen streik på sokkelen. Forhandlingsutvalget til fagforeningen SAFE aksepterer meklingsmannens skisse til løsning i tariffoppgjøret. Dermed blir det ingen streik på sokkelen. Det bekrefter SAFE torsdag ettermiddag. Striden rundt pensjonsrettighetene til ansatte i blant annet Esso Norge er løst lokalt, etter at Arbeidsretten tidligere denne uka ga fagforeningen medhold. Dette, sammenholdt med at meklingen viste … Continued

Ingen streik på sokkelen.

Forhandlingsutvalget til fagforeningen SAFE aksepterer meklingsmannens skisse til løsning i tariffoppgjøret. Dermed blir det ingen streik på sokkelen.

Det bekrefter SAFE torsdag ettermiddag. Striden rundt pensjonsrettighetene til ansatte i blant annet Esso Norge er løst lokalt, etter at Arbeidsretten tidligere denne uka ga fagforeningen medhold.

Dette, sammenholdt med at meklingen viste at den framlagte skissen var så langt vi kunne komme med våre andre krav i denne omgang, gjorde at vi valgte å signere, sier SAFE-leder Hilde-Marit Rysst.

Fra før er fagforeningen Lederne og NHO-tilknyttede Norsk olje og gass blitt enige etter mekling om sokkeloverenskomsten.

Vi er glade for at SAFE har valgt å akseptere meklerens forslag til løsning på sokkelavtalen, sier Jan Hodneland, forhandlingsleder i Norsk olje og gass til norog.no

©NTB