LRA, Offshore Svein Olav Høysæther

Nyhet! LRA med spesialtjenester innen løft

Bidrar til store kostnadsbesparelser.

Langset Rope Access AS har etter lang tid innen tilkomstteknikk (TT) kombinert med løft, tilegnet seg spesialkompetanse på dette området. De har de siste årene utviklet og designet løsninger for kunder som har utfordringer innen tilkomst og løft.

Kutter kostnader

Med løsningene fra LRA har kundene fått ned kostnadene betraktelig.

– Oppdragene vi får dreier seg som regel om steder uten krandekning, der kommer vi inn og kombinerer løsninger ved bruk av tilkomstteknikk og spesialdesignede løfteanordninger, sier Svein Olav Høysæther i Langset Rope Access AS.

Å montere LRA-ammen tar i underkant av 5 timer. Da skal alt være klart for løft.

Gjør alt selv

Videoen viser ett av mange oppdrag. Rammen på 3D-filmen er tegnet av egne ingeniører i Langset og konstrueres i en av produksjonslokalene til Langset AS.

– Vi gjør alt arbeid selv, alt ifra planlegging til ferdig produkt, det gjør at vi kan levere slike spesialtjenester innen kort tid fra vi får problemstillingen. Vi sender også ut egne tilkomstteknikk-operatører for utførelse av løftet, forklarer Høysæther.

Illustrasjon for bedre forståelse

Ideen om 3D-film fikk Langset Rope Access fra enerWE. Dette for å få visualisert meningen med LRA-rammen.

– Vi kan gjerne tegne og forklare mye, men når vi får det på film ser kunden mye bedre hva som er tenkt, mener Høysæther.

Rammen skal i oppdrag for kunde i sommer og nesten alle forberedelser er klare. Det gjenstår kun et test løft og simulering av jobben sammen med LRA sine TT-operatører.

Stikkord: , , ,

Denne artikkelen er skrevet av Langset Rope Access som er kunde av enerWE AS

Langset Rope Access

Langset Rope Access (LRA) setter standarden innen arbeid og opplæring i høyden og leverer spesialtjenester innen tilkomstteknikk, kurs, containerløsninger og sikringsutstyr for arbeid i høyden. Etterspørselen etter kvalitet i tjenester, kurs og høydesikringsutstyr har økt betydelig de siste årene. Her ønsker LRA å bidra enda mer fremover med blant annet lansering av innovativt nytt utstyr. Ved vårt hovedsenter i Bergen  tilbyr vi nå et bredt utvalg innen kurs for både våre egne operatører og kunder. Vi har i vårt søk etter gode og innovative produkter funnet og testet mange løsninger. Vi tilbyr produkter vi mener er noe av det beste på markedet  tilpasset  bygg og anlegg, olje og energi industrien, tilkomstteknikk og redningstjenesten samt maritim sikkerhet..
Annonse
Ads banner