North Energy halverer stab igjen

Må gå eller flytte til Oslo. Det lille oljeselskapet North Energy legger ned sine kontorer i Stavanger og Tromsø og kutter staben, skriver NTB. Kun Oslo-kontoret blir igjen. I dag jobber det 25 personer i selskapet. Hovedkontoret i Alta i Finnmark ble bestemt nedlagt for et halvt år siden, og med nedleggelsen av kontorene i … Continued

Må gå eller flytte til Oslo.

Det lille oljeselskapet North Energy legger ned sine kontorer i Stavanger og Tromsø og kutter staben, skriver NTB. Kun Oslo-kontoret blir igjen.

I dag jobber det 25 personer i selskapet. Hovedkontoret i Alta i Finnmark ble bestemt nedlagt for et halvt år siden, og med nedleggelsen av kontorene i Stavanger og Tromsø må 13-14 personer slutte eller flytte, ifølge Stavanger Aftenblad.

Vi kan ikke lenger forsvare dagens ordning med flere kontorer. Vi har derfor besluttet å samlokalisere virksomheten i Oslo. Dette innebærer ytterligere nedbemanninger, sier styreleder Anders Onarheim i en pressemelding.

Selskapet halveres for andre gang på ett år. Til Aftenbladet sier konstituert administrerende direktør, Knut Sæberg, at det er for tidlig å si hvor mange som får tilbud om jobb i Oslo, og hvor mange som må gå.