Avtalen om samarbeid ble brutt

Sandbergs oppgjør med Venstre og KrF. Frps nestleder Per Sandberg mener kategorisk at Venstre og KrF brøt samarbeidsavtalen med regjeringen da de gikk sammen med opposisjonen for å sikre full elektrifisering av Utsirahøyden. Ut fra min tolkning så er jeg ikke i tvil om at 5g i avtalen er brutt i denne sammenhengen, sier Sandberg … Continued

Sandbergs oppgjør med Venstre og KrF.

Frps nestleder Per Sandberg mener kategorisk at Venstre og KrF brøt samarbeidsavtalen med regjeringen da de gikk sammen med opposisjonen for å sikre full elektrifisering av Utsirahøyden.

Ut fra min tolkning så er jeg ikke i tvil om at 5g i avtalen er brutt i denne sammenhengen, sier Sandberg til NRK torsdag morgen. 5g er det punktet i samarbeidsavtalen mellom regjeringen og støttepartiene som fastslår at partene skal konsultere med hverandre.

Når det gjelder Utsirahøyden, kom det som en bombe på oss at KrF og Venstre overhodet ikke hadde konsultert med oss, sier Sandberg.

Realitetene i saken, at de to støttepartiene ønsket full elektrifisering, sier han var kjent, men i likhet med mange andre i hans parti og Høyre, reagerer altså Sandberg på fremgangsmåten.

©NTB