Dette mener medgründeren om Oljebarten

Søndag 1.november begynner det! Slik oppretter du lag for bedriften/avdelingen/idrettslaget/vennegjengen din: 1. Registrer deg på Movember.com. 2. Opprett et nytt lag og navngi det. Du blir nå administrator for dette laget, og det er tilgjengelig for alle å melde seg inn i. 3. Koble laget til et nettverk: Oljebarten eller Fornybart. (Andre eksempler: IT-barten, Hockeybarten, Finansbarten) … Continued

Søndag 1.november begynner det!

Slik oppretter du lag for bedriften/avdelingen/idrettslaget/vennegjengen din:

1. Registrer deg på Movember.com.
2. Opprett et nytt lag og navngi det. Du blir nå administrator for dette laget, og det er tilgjengelig for alle å melde seg inn i.
3. Koble laget til et nettverk: Oljebarten eller Fornybart. (Andre eksempler: IT-barten, Hockeybarten, Finansbarten)
4. Start innsamlingen og spre budskapet fra 1.november!

Ta kontakt med kristine@enerwe.no dersom din bedrift ønsker å starte et samarbeid, eller ønsker et tilsendt infoskriv som kan sendes rundt.

Slik melder du deg på årets mest hårete bevegelse:

1. Registrer deg på Movember.com.
2. Meld deg inn i et lag, for eksempel bedriftslaget eller med en vennegjeng. Kreftforeningens lag er åpent for alle!
3. Begynn innsamling og del bilder fra 1.november!

Del barten din på sosiale medier:

Bruk gjerne #fornybart eller #oljebarten på sosiale medier. enerWE er en av hovedsamarbeidspartnerne for Movember i år, og ønsker å spre budskapet og historiene. Dersom ditt lag eller dine barter fortjener oppmerksomhet, ta kontakt med enerWE – vi deler bildene og historiene!

  • Se andre saker og videoer om Movember – flere er på vei!

Oljebarten største bidragsyter mange år på rad

De siste 11 årene har Movember samlet inn 3,9 milliarder kroner til  menns helse. Bare i Norge i 2014 ble det samlet inn 8,9 millioner kroner. Til sammenligning samlet svenskene inn 4,49 millioner norske kroner og danskene 2,23 millioner norske kroner i 2014. Pengene som samles inn i Norge allokeres videre til Kreftforeningen og norsk forskning på prostata- og testikkelkreft.

I år er første gang energibransjen samles til aksjon, og til inspirasjon så var det oljebarten som var det desidert største nettverket i fjor, som samlet inn totalt 1,7 millioner kroner av de 8,9 millionene.

Dette er reglene

1. Forplikt deg til å endre ansiktet til menns helse ved å registrere deg på Movember.com
2. Mo Bros starter glattbarbert 1. november og gror bart i 30 dager.
3. Gentlemen jukser ikke – ingen skjegg, ingen kinnskjegg, ingen falske barter.
4. Bruk kraften i barten til å starte samtaler om menns helse og til å samle inn penger til forskning på prostatakreft og testikkelkreft.
5. En Mo Bro må alltid oppføre seg som en ekte gentleman.