Mintra Group Geir Kalleberg Foto: enerWE

En enkel måte å kutte to store utgiftsposter

Spar tid og penger med tilpassede repetisjonskurs.

Mintra Trainingportal bidrar til mer effektiv kursing av ansatte på to måter. E-læringskursene sparere både inn tid og penger på administrasjonsbiten og på ekstrakostnader som reise og overnatting man ofte forbinder med kurs.

I sommer relanserte Mintra en rekke med FSE-kurs knyttet til arbeid ved elektriske annlegg, som målgruppen må repetere årlig.

– Det er klart at det blir litt kjedelig å ta det samme kurset år etter år. Så vi tenkte nytt og lanserte en fast-track mulighet hvor brukeren før han starter kurset gjennomgår en re-test. Avhengig av hva han svarer på re-testen får han tilpasset innhold og kan spare tid, forklarer Trude Bergum Stanger, salg- og markedsdirektør i Mintra Trainingportal.

Helt uavhengig av hvilket nivå besvarelsene ellers har vært på, avrundes kurset alltid med en bolk med holdningsinnhold. Gode holdninger kan aldri snakkes om for ofte.

Stikkord: , , ,

Denne artikkelen er skrevet av Mintra Group som er kunde av enerWE AS

Mintra Group

Mintra Group jobber for å gjøre mennesker rikere på kunnskap. Siden 1997 har vi utviklet e-læringskurs og kompetansetjenester med høy kvalitet. Mintra Group er sammen med Trainingportal.no et ledende kompetansehus som bistår organisasjoner og selskap med å oppnå organisatoriske og forretningsmessige mål.
Annonse
Ads banner