MW_Jørn Lyseggen 2016
Meltwater Linda Ørestrand Foto: Meltwater

Meltwater vinner The Europa Hall of Fame Award!

Kåringen «Europas Awards 2016» ble grunnlagt i 2009 og har som formål å hedre startup-selskaper innen teknologi i Europa.

– Det er en ære å motta en slik anerkjennelse av “The Europas” som er organisert av ledende personligheter i innen startup og tech. Priser som dette gir meg virkelig inspirasjon til å jobbe videre med å bygge kultur for entreprenørskap, sier Jørn Lyseggen CEO og gründer av Meltwater.

Lyseggen leder Meltwater, leverandør av global markeds og- medieovervåkning. Videre har han startet non-profit Meltwater Entrepreneurial School of Technology (MEST) i Ghana i 2008. MEST er en skole og en inkubator med trening og mentorstøtte for unge afrikanske tech-entreprenører. Skolen ble anerkjent som en av top 10 mest innovative selskapene i Afrika i 2015, av Fast Company, og har ved mange anledninger blitt omtalt i internasjonale medier som CNN, BBC, Al Jazeera, Forbes og TechCrunch.

Stikkord: , ,

Denne artikkelen er skrevet av Meltwater som er kunde av enerWE AS

Meltwater

Medieanalyseselskapet Meltwater overvåker milliarder av redaksjonelle artikler, blogger og diskusjoner på sosiale medier, samt at de avdekker meningsbærere i din bransje.  

Media Intelligence-verktøyet gir deg innsikten du trenger fra utsiden av brannmuren. Slik kan du kontrollere merkevaren din, forstå konkurranse-situasjonen og holde deg oppdatert på trender i bransjen. 

Annonse
Ads banner