Bilde av penger.

Negativt resultat i Frontline

90 millioner i minus i 1. kvartal. Frontline avsluttet første kvartal med et underskudd på 15 millioner dollar eller rundt 90 millioner kroner før skatt. Frontline rapporterer i amerikanske dollar, og kronebeløpet er regnet om etter dagens kurs. Resultatet er bedre enn på samme tid i fjor, da selskapet endte i minus 18,4 millioner dollar … Continued

90 millioner i minus i 1. kvartal.

Frontline avsluttet første kvartal med et underskudd på 15 millioner dollar eller rundt 90 millioner kroner før skatt.

Frontline rapporterer i amerikanske dollar, og kronebeløpet er regnet om etter dagens kurs.

Resultatet er bedre enn på samme tid i fjor, da selskapet endte i minus 18,4 millioner dollar før skatt. Tross forbedringen reagerer markedet negativt og sender aksjekursen i det Fredriksen-kontrollerte tankrederiet ned 4,7 prosent.

Ifølge en undersøkelse gjort av nyhetsbyrået Reuters, var det ventet at underskuddet etter skatt skulle bli på 4 millioner dollar, skriver svenske TT. I stedet ble det så vidt over 12 millioner.

Omsetningen utviklet seg i riktig retning for selskapet og ble på 170 millioner dollar i årets tre første måneder. Det er en markant økning fra samme periode i for, da selskapets inntekter ble 125,9 millioner dollar.

Også driftsresultatet er bedret og snudd fra et lite minus på 127.000 dollar i første kvartal i fjor til 5,6 millioner dollar i pluss i år.

©NTB