Gullfaks B
Leverandør, LR Consulting, Oppkjøp og fusjoner Inge Alme Foto: Harald Pettersen - Statoil

Lloyd’s Register vokser

Samarbeid og integrering med Senergy er i gang.

Lloyd’s Register sitt oppkjøp av Senergy i september 2013 gjør at selskapene nå kan levere en unik og omfattende portefølge av produkter og tjenester.

Senergy ble dannet i 2005 og bistår sine kunder i utvikling og forvaltning av olje- gassfelt. Kortfattet kan man si at Senergy gjør alt det et integrert oljeselskap gjør, men at Senergy ikke eier noen assets.  Selskapets tilbyr tjenester i hele E&P-verdikjeden og inkluderer alt fra regionale studier, lisens- og letestudier, feltevalueringer og konseptutbyggingsstudier, survey og geo engineering, prosjektering og planlegging av brønner og deres drift, samt produksjonsoptimalisering. Senergy har også flere lisensierte programvarer.

Selskapet har hovedkontor i Aberdeen og har om lag 650 ansatte lokalisert i en rekke land (UK, Norge, Midtøsten, Malaysia, Australia, USA og Indonesia), og gjør dette til den største investeringen gjort av Lloyd’s Register Group noen sinne.

Senergy vil fortsette å jobbe som et selvstendig selskap frem til 2017, men allerede nå har selskapene startet å jobbe tett sammen mot både nye og eksisterende kunder.

Investeringen i Senergy utvider vårt utvalg av tekniske tjenester til olje- og gassindustrien og kompletterer tjenestene vi har bygget opp gjennom oppkjøpene av West Engineering, ModuSpec, ODS og Scandpower. Vår enhet er nå bransjens ledende leverandør når det gjelder å gjennomføre sikre operasjoner ved funn av nye energiressurser, sier John Wishart, Energy Director i Lloyd’s Register.

Lloyd’s Register er en perfekt match for vår virksomhet. Konsernets mål om å øke sikkerheten for mennesker og miljø er noe vi kjenner oss igjen i og støtter opp om, sier CEO i Senergy Group, James McCallum.

Lloyd’s Register og Senergy vil ha felles stand under årets ONS. Du finner de på Stand 38, utenfor hall C.

Denne artikkelen er skrevet av Lloyd’s Register Consulting som er kunde av enerWE AS

Lloyd’s Register Consulting

Lloyd’s Register Consulting (LR Consulting) er konsulentenheten i Lloyd’s Register Group, som i mer enn 250 år har bidratt til å skape en sikrere verden. Gruppen har ca 9000 ansatte fordelt på 227 kontor i 80 land. I Norge har selskapet kontorer følgende steder: Kjeller, Sandvika, Stavanger, Bergen, Trondheim og Sunndalsøra. LR Consulting bistår kunder med risikostyring samt gjennomfører tekniske og organisatoriske analyser for å forbedre sikkerhet og pålitelighet. Selskapene som tidligere het Scandpower og ODS er nå del av LR Consulting.
Annonse
Ads banner