Linjebygg endrer navn

Nytt navn er Prezioso Linjebygg AS. I mars 2014 ble Linjebygg Offshore AS solgt fra Istad i Molde til franske Montecin, morselskapet i en gruppe selskaper med virksomhet i mange land. Det største selskapet i gruppen er Prezioso Technilor, med hovedkontor i Vienne, like sør for Lyon. Majoriteten av aksjene i Montecin eies av det britiske … Continued

Nytt navn er Prezioso Linjebygg AS.

I mars 2014 ble Linjebygg Offshore AS solgt fra Istad i Molde til franske Montecin, morselskapet i en gruppe selskaper med virksomhet i mange land. Det største selskapet i gruppen er Prezioso Technilor, med hovedkontor i Vienne, like sør for Lyon. Majoriteten av aksjene i Montecin eies av det britiske PE-selskapet Cinven.

Den nye selskapsgruppen har vært gjennom en vellykket integrasjonsprosess, som blant annet har resultert i at gruppen har endret navn fra Montecin til Prezioso Linjebygg. Linjebygg Offshore’s velkjente, blå logo vil være felles logo for hele gruppen. Samtidig endrer Linjebygg Offshore AS navn til Prezioso Linjebygg AS.

Det norske holdingselskapet endrer navn fra Montecin Norway AS til Prezioso Linjebygg Norway AS, skriver selskapet i en pressemelding.