Rammeavtale med Statoil

En god nyhet i sommervarmen. Aibel har inngått en rammeavtale om leveranse av personell til Statoils prosjekter i Norge og i utlandet, skriver selskapet i en pressemelding. Avtalen kommer i tillegg til Aibels eksisterende rammeavtaler med Statoil og gjelder i ett år fra 1. august 2014, med en opsjon på ytterligere ett år. Omfanget av … Continued

En god nyhet i sommervarmen.

Aibel har inngått en rammeavtale om leveranse av personell til Statoils prosjekter i Norge og i utlandet, skriver selskapet i en pressemelding.

Avtalen kommer i tillegg til Aibels eksisterende rammeavtaler med Statoil og gjelder i ett år fra 1. august 2014, med en opsjon på ytterligere ett år. Omfanget av konsulenttjenestene vil til enhver tid avhenge av de konkrete behovene hos Statoil.

Dette er en anerkjennelse av våre ansattes kompetanse og kvaliteten på prosjektene vi utfører for Statoil, sier konserndirektør for V&M og modifikasjoner i Aibel, Jan Ståle Skår.

I utgangspunkt vil det gjelde tjenester i Norge, men avtalen inneholder også opsjoner om arbeid i utlandet.

Stabilitet for alle parter
Rammeavtalen sikrer Aibel mulighet for alternativ sysselsetting i en periode med varierende aktivitet innen vedlikehold og modifikasjoner i egne prosjekter.

I tillegg til større stabilitet for selskapet, gir det også mer trygghet og mulighet for nye utfordringer for våre ansatte. Mange av disse kjenner til prosessene og kravene i Statoil. Derfor er avtalen også en fordel for Statoil, forklarer Jan Ståle Skår.