Nytt feltuviklingsprosjekt

Aibel har signert intensjonsavtale. Aibel har signert intensjonsavtale for innkjøp og produksjon av moduler til P-74-prosjektet med Estaleiro de Brasil (EBR). Aibels oppdrag er å bygge til sammen fem moduler til FPSO-en P-74. Modulene vil ha en totalvekt på 4750 tonn. Intensjonsavtalen representerer cirka 1,5 millioner arbeidstimer for Aibel og underleverandører. Vi er svært godt … Continued

Aibel har signert intensjonsavtale.

Aibel har signert intensjonsavtale for innkjøp og produksjon av moduler til P-74-prosjektet med Estaleiro de Brasil (EBR).

Aibels oppdrag er å bygge til sammen fem moduler til FPSO-en P-74. Modulene vil ha en totalvekt på 4750 tonn. Intensjonsavtalen representerer cirka 1,5 millioner arbeidstimer for Aibel og underleverandører.

Vi er svært godt fornøyde med å ha etablert et godt forhold til en ny kunde i Sørøst-Asia, sier Nick Routledge, viseadministrerende direktør for feltutvikling i Sørøst-Asia.

Arbeidet, som vil bli utført ved Aibels avdelinger i Singapore og Thailand, starter umiddelbart med produksjonsstart i oktober. Den siste av de til sammen fem modulene vil bli lastet ut i slutten av august 2014.

Aibels kunde Estaleiros do Brasil (EBR) er et samarbeid mellom Toyo Engineering og SoG – Oleo e Gas. Sluttkunden er Petrobas. FPSO-en (Floating Production Storage and Offloading) vil være i drift i brasilianske farvann.

Aibel er et ledende serviceselskap innen olje- og gassindustrien og er etablert innen fornybar energi. Selskapets nær 6000 medarbeidere i Norge og internasjonalt er engasjert på land og offshore. Med sine 8 lokasjoner i Norge er Aibel lokalisert nær sine kunder. I tillegg til virksomheten i Norge har Aibel virksomhet i Thailand, Singapore, Storbritannia, Danmark og Egypt.

Kilde: Aibel.com