Milliardavtale til Aker Solutions

Avtale med BP til 1,8 milliarder NOK. Aker Solutions har inngått en rammeavtale for ingeniørarbeid og vedlikehold av BPs anlegg på norsk sokkel, skriver selskapet i en pressemelding. Avtalen med BP har en verdi på inntil 1,8 milliarder kroner. Avtalen har en varighet på 2 år og inkluderer en opsjon på forlengelse med ytterligere 4 … Continued

Avtale med BP til 1,8 milliarder NOK.

Aker Solutions har inngått en rammeavtale for ingeniørarbeid og vedlikehold av BPs anlegg på norsk sokkel, skriver selskapet i en pressemelding. Avtalen med BP har en verdi på inntil 1,8 milliarder kroner.

Avtalen har en varighet på 2 år og inkluderer en opsjon på forlengelse med ytterligere 4 år.

Jeg er veldig fornøyd med at BP ønsker å fortsette å jobbe med oss på norsk sokkel, sier Per Harald Kongelf, Regional President i Aker Solutions i Norge.

Dette er et bevis på at våre leveranser holder høy kvalitet og at samarbeidet med BP fungerer godt.

Ingen behov for rekruttering

Kontraktens størrelse vil ikke medføre et økt behov for rekruttering i Aker Solutions.

Vi behøver ikke å rekruttere nye ansatte i forbindelse med kontraktstildelingen, sier Bunny Nooryani, Kommunikasjonsdirektør i Aker Solutions til enerWE.

Kontrakten vil sysselsette ca 300 på land og 250-300 i offshorerotasjon. I tillegg vil 50-100 ved våre fabrikasjonsanlegg i Egersund og Sandnessjøen jobbe med kontrakten, avslutter hun.