Bilde av folk
Kontrakter Trond Eliassen Foto: Newson

Innovasjon Norge velger Newson

Skal levere bedre enn forventet.

News on Request AS gikk av med seieren i konkurranse med flere tunge aktører om å bli leverandør av filmtjenester til Innovasjon Norge de neste årene. Kontrakten ble signert i denne uka, og omfatter et bredt spekter av film- og videorelaterte tjenester.

For oss er denne avtalen en milepæl, sier Trond Eide, daglig leder i News on Request.

Innovasjon Norge setter svært høye krav til innhold og kvalitet i sin kommunikasjon, og vi bestemte oss tidlig for å gå for seier i denne konkurransen. Vi jobber kontinuerlig med å utvikle gode, framtidsrettede løsninger innen visuell kommunikasjon for industri og næringsliv. Derfor er vi både stolte og ydmyke av å stå øverst på pallen i denne skarpe konkurransen, sier Trond Eide.

News on Request har en rekke store medie- og industrikonsern som kunder. Det gjelder blant annet NRK, engelske ITV, BP, Statoil og Eni Norge. Selskapet har sine hovedkontor i Bodø, Brønnøysund og Hommelvik.

Innovasjon Norge bidrar til nyskaping i næringslivet, utvikling i distriktene og utvikling av konkurransedyktige norske bedrifter. Innovasjon Norge profilerer også norsk næringsliv og Norge som reisemål. Med godt over 50 kontorer i inn- og utland er de også en viktig aktør internasjonalt. .

News on Request vil være Innovasjon Norges totalleverandør på film- og videoproduksjon. Kontrakten er i form av en rammeavtale som går over to år, med mulighet for forlengelse i inntil to nye år.

Vi i Innovasjon Norge gleder oss til å jobbe med News on Request. De er en spennende leverandør av film- og videotjenester, og vi håper de kan utfordre oss på hvordan vi kan kommunisere med våre viktigste målgrupper, sier Vincent Wego Fleischer, divisjonsdirektør strategi og kommunikasjon i Innovasjon Norge.

Vi legger stor vekt på at vi hele tiden skal være i front, både når det gjelder teknologi og kompetanse. Denne avtalen er strategisk viktig for oss. Den viser at vi ligger foran og makter å hevde oss i en bransje hvor utviklingen foregår i et veldig høyt tempo. Takket være svært dyktige medarbeidere evner vi dessuten å skape tillit hos oppdragsgivere som stiller høye krav. Vår jobb videre blir selvfølgelig å jobbe knallhardt for å levere enda bedre enn forventet, sier Trond Eliassen.

Denne artikkelen er skrevet av News On Request som er kunde av enerWE AS

News On Request

News On Request har inngående kjennskap til petroleumsindustrien i Norge og internasjonalt. Selskapet har over flere år levert filmer og audiovisuelle tjenester til de største aktørene i næringen, som Eni, Statoil, Bp, Oil Spill Response, Shell, NOFO m.fl. I tillegg har News On Request produsert en rekke prisvinnende filmer og fjernsynsprogram. Prekvalifisert leverandør gjennom Achilles JQS.
Annonse
Ads banner