Global Maritime til Australia

Får kontrakt i Woodside Global Maritime Deep Sea Mooring har blitt tildelt en kontrakt for fortøyning og riggtjenester til det australske olje- og gasselskapet Woodside. Global Maritime vil utføre tjenestene for boreinnretningen Ocean Monarch, som borer i Julimar-feltet Nord-Vest, Australia. Offshore-aktiviteten på feltet startet i mai. Peder Sortland, CEO i Global Maritime Group sier til enerWE kontrakten er en seier … Continued

Får kontrakt i Woodside

Global Maritime Deep Sea Mooring har blitt tildelt en kontrakt for fortøyning og riggtjenester til det australske olje- og gasselskapet Woodside. Global Maritime vil utføre tjenestene for boreinnretningen Ocean Monarch, som borer i Julimar-feltet Nord-Vest, Australia. Offshore-aktiviteten på feltet startet i mai.

Peder Sortland, CEO i Global Maritime Group sier til enerWE kontrakten er en seier både for datterselskapet og konsernet. 

Global Maritime Group ble etablert med en klar ambisjon om å bygge et enda bedre og sterkere tjenestetilbud til våre kunder på verdensbasis. Konsernet og Deep Sea Mooring-enheten vår i Australia bekrefter igjen sin ledende posisjon innen forankringssegmentet når vi nå har fått denne kontrakten.

Dette er selskapets første kontrakt med Woodside. Administrerende direktør Barry Silver i Global Maritime Deep Sea Mooring Australia sier sikringen av kontrakten bekrefter verdien i lokal tilstedeværelse.

Vi er veldig fornøyd med at teknologien og det spesialiserte utstyret vårt er høyt verdsatt av sentrale aktører i bransjen.

Global Maritime lanserte i oktober kompetansesenteret Global Maritime Academy