AGR sikrer seg kontrakt med Lundin

Fire nye år med konsulenttjenester fra AGR. Avtalen har en varighet på 4 år, i tillegg kommer opsjoner som muliggjør 8 års varighet totalt, skriver AGR i en pressemelding. Den norske Consultancy-virksomheten er en del av AGRs verdensomspennende Consultancy-avdeling, som også har kontorer i Aberdeen, Perth, Houston og Dubai. – Vi er svært fornøyd med … Continued

Fire nye år med konsulenttjenester fra AGR.

Avtalen har en varighet på 4 år, i tillegg kommer opsjoner som muliggjør 8 års varighet totalt, skriver AGR i en pressemelding.

Den norske Consultancy-virksomheten er en del av AGRs verdensomspennende Consultancy-avdeling, som også har kontorer i Aberdeen, Perth, Houston og Dubai.

– Vi er svært fornøyd med at Lundin har valgt å fortsette vårt eksisterende samarbeid innen konsulenttjenester. I et utfordrende marked er det svært sentralt å sikre langsiktige kontrakter som dette, dette er også en viktig del av vår strategi, sier Thomas Veseth Saue, daglig leder for AGR Consultancy i Norge (teamet i bildet).

AGR Consultancy er en sentral del av AGR, i tillegg til Well Management, HSEQ, Reservoir Management, Software og kurs virksomhet.