4-Subsea-Bente-Solbakken
Deltek, Kontrakter Karin Thomsen

4Subsea velger ERP-system

4Subsea har valgt og implementert Maconomy.

4Subsea, en uavhengig olje- og gassvirksomhet innen undervannsteknologi og fornybar energi, har implementert Deltek Maconomy for å forbedre sin prosjekthåndtering og forretningsprosesser.

4Subsea har valgt og implementert Deltek sin forretningsløsning, Maconomy, for å bedre kunne kontrollere budsjett og kostnader, optimere prosjekthåndteringen og gi en bedre innsikt i hele virksomheten.

Etter en grundig selekteringsprosess valgte 4Subsea Deltek Maconomy, en helintegrert, prosjektorientert forretningsløsning utviklet spesielt for å optimalisere forretningsprosesser i kunnskapsbedrifter – 4 måndeder etter var de live med løsningen.

Deltek sin dype innsikt i vår industri og forståelse av våre prosjektprosesser var hovedfaktorer i selekteringsprosessen. 4Subsea ville forbedre sin totale prosjekthåndtering og fant at Maconomy passet best med deres behov. I tillegg har 4Subsea valgt Deltek Maconomy sin Business Performance Management løsning for å forbedre rapportering og å få mer innsikt i hele virksomheten.

Med Maconomy implementert har 4Subsea allerede forbedret timeregistrering, fakturering og selskapsrapportering.

Vi har store forventninger til Deltek sin løsning og kan allerede se fordelene av å bruke Maconomy for hele virksomheten. Vi ville forbedre våre prosesser og finne en løsning for å gjøre det enklere for alle involverte til å følge opp prosjekter. I selekteringsprosessen la vi mest vekt på prosjektfunksjonalitet. På dette området var Maconomy sterke. Vi så også på deres imponerende referanseliste av kunnskapsbedrifter.

Med Deltek Maconomy implementert ser vi frem til å gjøre arbeidsdagen for alle ansatte enklere, sier Bente G. Solbakken, Administrasjonssjef i 4Subsea.

Det er veldig gledelig at 4Subsea har valgt Deltek Maconomy for å forbedre sine kjerneprosesser. Vi vokser innen olje- og gassindustrien i Norge og avtalen med 4Subsea er et bevis på at Deltek Maconomy er den rette forretningsløsningen for virksomheter som ønsker å forbedre sin prosjekthåndtering, sier Martin Flatsetø, Managing Director, Deltek Norway.

Om 4subsea

4Subsea er et uavhengig ingeniørfirma innen undervannsteknologi og fornybar energi. Selskapet ble etablert i desember 2007 og har i dag en fast stab på 52 ansatte og 20 subcontractors.

Denne artikkelen er skrevet av Deltek som er kunde av enerWE AS

Deltek

Deltek er en ledende leverandør av forretningssystemer til kunnskapsbedrifter. 15.000 virksomheter og mer enn 2 millioner brukere i over 80 land, bruker daglig Deltek sine løsninger for å identifisere nye forretningsmuligheter, optimere deres ressursutnyttelse og forretningsprosesser og levere mer lønnsomme prosjekter.
Annonse
Ads banner