Feirer 100 år med 100 nye medarbeidere

Annonsørinnhold - KAEFER Energy

KAEFER Energy vokser og har behov for over 100 nye medarbeidere på grunn av stor aktivitet både on- og offshore.

KAEFER Energy som er en del KAEFER Group, et av Europas største entreprenørselskaper innen isolering, tilkomst, overflatebehandling, innredning og HVAC kan i år feire hele 100 år i industrien.

Thorbjørn Jensen, HR-direktør i KAEFER Energy feirer med å ansette flere nyutdannede i fagene overflatebehandling, isolering og stillas. – Aktivitetsnivået vil øke både på offshore og land, og vi er godt i gang med å planlegge bemanningen for de neste års økende oppdragsmengde. Det er helst kandidater med fagbrev vi ønsker, men har de god dokumentert erfaring innen faget, vil også disse vurderes, legger Jensen til.

HR-direktør Thorbjørn Jensen i KAEFER Energy

Hvilke medarbeidere er det KAEFER Energy søker? 

Ifølge Jensen er behovet stort for operatører og arbeidsledere innen industrimalingsfaget, og en stor fordel er om disse også innehar kompetanse innen tilkomstteknikk, passiv brannbeskyttelse eller annen dokumentert spesialkompetanse. – Vi søker også etter operatører og arbeidsledere med fagbrev innen stillas, men også her kan god dokumentert erfaring kompensere for fagbrev for operatører.

Operatører på prefabrikasjonsverksted Stavanger

KAEFER Energy har sitt prefabrikasjonsverksted for stål- og isolasjonsprodukter i Stavanger. Jensen forklarer at verkstedet forsyner alle KAEFERs prosjekter med materiell og er utstyrt med moderne maskiner som gjør arbeidsprosessene effektive og logistikken optimal. Da er det forståelig at behovet er stort for lokale isolatører med fagbrev, eventuelt minimum fem års erfaring fra arbeid på prefabrikasjonsverksted. Operatøren må ha kunnskap om Norsok TR-1660 og isolasjonshåndboken, kunne jobbe nøyaktig, samt lese ISO-tegninger og jobbe selvstendig utfra jobbpakker og tegninger.

Videre forteller Jensen at bedriften satser stort på videreutvikling av tjenestespekteret, og at det i den sammenheng også søkes etter tilkomstteknikere med dokumentert kompetanse innenfor overflatebehandling, mekaniske fag, plate og sveis, elektro, NDT og inspeksjon nivå 2. – Fortrinnsvis ønsker vi å komme i kontakt med de som innehar lang erfaring innen tilkomstteknikk og som er sertifisert i henhold til NS 9600.

Hvorfor skal folk søke seg til KAEFER Energy?

KAEFER Energy er opptatt av at deres medarbeidere har gode samarbeidsevner, positiv serviceinnstilling og fagstolthet. De ønsker medarbeidere som er fleksible og som ønsker å levere varene.

– Vi får mange positive tilbakemeldinger om vårt arbeidsmiljø. Det er godt kameratskap ute i våre prosjekter både på land og offshore, alle snakker med alle og vi legger stor vekt på en åpen og inkluderende holdning, forteller en stolt HR-direktør. – Sist men ikke minst, vi har gjennom mange års godt arbeid og bidrag fra våre ansatte sikret oss langsiktige kontrakter, som igjen gjør at våre arbeidsplasser er sikre. KAEFER Energy er en trygg bedrift å være ansatt i, avslutter Jensen.

Se også: KAEFER Energy søker Tilkomstteknikere innen sorte og hvite fag

Se også: KAEFER Energy søker Sikringsleder/ Fagansvarlig innen tilkomstteknikk

Se flere ledige stillinger hos kaeferenergy.no

KAEFER Energy

KAEFER holds a worldwide leading position as an asset integrity services and solution provider specialising in Insulation, Access, Surface Protection, Passive Fire Protection, as well as Interior Outfitting. With its vision ‘The key is to reduce and use resources more efficiently’, the company aims to take a global lead on redefining the boundaries of resource management.

KAEFER’s business is carried out in its Industry, Marine & Offshore and Construction divisions with an annual turnover of around €1.6 billion. Headquartered in Bremen, Germany, and working all around the globe, the company has a current workforce of 28,000 and is led by Co-CEOs Dr Roland Gärber and Steen E. Hansen. Further information can be found on www.kaefer.com.