Innholdsmarkedsføring

enerWE.no er den første nettavisen som rendyrker innholdsmarkedsføring.

Innholdsmarkedsføring

Vi tror at godt faglig innhold er den beste måten å fremme bedrifters kompetanse, kunnskap og ansatte på. På enerWE.no kan våre kunder publisere nyheter og gode innlegg som er relevant for olje- og energibransjen. Alle disse sakene er tydelig merket som ”Annonse”, slik at ingen skal føle seg lurt eller være i tvil om hva som er redaksjonelt og kommersielt innhold. Det er dette vi kaller innholdsmarkedsføring.

Se priser og bli medlem her!

Våre kunder

Vi kaller alle våre kunder for ”Medlemmer i Team enerWE”. Medlemmer i Team enerWE er virksomheter som leverer produkter og tjenester til blant annet olje- og energibransjen. Se eksempler på innhold fra våre medlemmer nederst.

Økt synlighet

Vi vet at det er bedriftene selv som sitter på den beste fagkunnskapen, og ved å publisere godt faglig innhold hos oss, skal vi hjelpe våre kunder med økt synlighet. Vi tror at godt innhold er en bedre måte å synliggjøre bedriften på enn hoppende, blinkende bannerannonser.

Budskapet blir publisert på enerWE.no, samt gjennom kanaler som Facebook, Twitter, Linkedin og Instagram. Gjennom enerWE når deltakere i bransjesamarbeidet ut med sitt budskap til en langt større målgruppe enn ved bruk av tradisjonelle kanaler.

Relevante artikler