Bilde av Frank Vollen

Se hvem som ble Adm. Dir.

Nå starter et nytt kapittel. Frank Vollen tiltrådte 1. november 2014 som ny administrerende direktør i Safetec, melder selskapet i en pressemelding. Safetec er en del av ABS Group of Companies, og Vollen inntar med dette også rollen som Vice President i Houston-baserte ABS Group. Frank Vollen vil ha hovedbase i Trondheim. Frank Vollen kommer … Continued

Nå starter et nytt kapittel.

Frank Vollen tiltrådte 1. november 2014 som ny administrerende direktør i Safetec, melder selskapet i en pressemelding. Safetec er en del av ABS Group of Companies, og Vollen inntar med dette også rollen som Vice President i Houston-baserte ABS Group.

Frank Vollen vil ha hovedbase i Trondheim. Frank Vollen kommer fra Statoil, hvor han de siste 9 årene har hatt en rekke lederstillinger innen blant annet feltutvikling. Vollen har tidligere jobbet i Safetec, med en fartstid på nærmere 20 år i ledergruppen og i operative funksjoner, og vender nå tilbake til et selskap i en spennende utviklingsfase.

Vi setter stor pris på at Frank Vollen nå kommer tilbake til Safetec og vi ser frem til å starte et nytt, innbringende kapittel i ABS Group sammen med ham, sier David Montague, Senior Vice President i ABS Group.

Safetec har hatt stor vekst både faglig og geografisk siden sist jeg var i selskapet, og når vi nå i tillegg er en del av ABS Group har vi alle forutsetninger for å lykkes med å videreutvikle vår sterke posisjon i markedet. Jeg gleder meg til å ta fatt på rollen som administrerende direktør i en organisasjon som rommer så mange dyktige folk, sier Frank Vollen.

I 2012 ble Safetec en del av ABS Group, med over 2000 ansatte verden over.