Bilde av Siv Meisingseth

Meisingseth til Plan Norge

Begynner som kommunikasjonssjef 1. november. Siv Meisingseth kommer til Plan Norge fra stillingen som partner i Corporate Communications. Hun begynner som kommunikasjonssjef 1. november. Jeg gleder meg til å jobbe i Plan Norge, som jeg ser på som en veldig spennende organisasjon med mange viktige arbeidsområder. Hver dag blir barns rettigheter brutt i stor skala, … Continued

Begynner som kommunikasjonssjef 1. november.

Siv Meisingseth kommer til Plan Norge fra stillingen som partner i Corporate Communications. Hun begynner som kommunikasjonssjef 1. november.

Jeg gleder meg til å jobbe i Plan Norge, som jeg ser på som en veldig spennende organisasjon med mange viktige arbeidsområder. Hver dag blir barns rettigheter brutt i stor skala, og det er viktig å få fram mest mulig informasjon om dette. Det har jo ikke minst Plans siste kampanje #stoppbryllupet vist.

Nå gleder jeg meg til å starte i jobben som kommunikasjonssjef, sier Siv Meisingseth. Generalsekretær

Olaf Thommessen mener Plan Norge har sikret seg en høyt kvalifisert medarbeider med bred kommunikasjonskompetanse og betydelig ledererfaring.

Jeg er glad for å få Siv Meisingseth med på laget her i Plan Norge. Blant mange svært høyt kvalifiserte søkere pekte Siv seg ut som den klart beste kandidaten. Jeg er sikker på at hun blir et veldig godt tilskudd til både kommunikasjonsavdelingen og ledergruppen hos oss, og jeg ser frem til hun er på plass 1. november, sier Thommessen.

Siv Meisingseth har over 20 års erfaring med presse og kommunikasjon. Forut for sin stilling i Corporate Communications har hun blant annet vært kommunikasjonsdirektør i Norges Bank, informasjonssjef i SAS/Braathens og journalist og vaktsjef i NRK radio.

Jeg har hatt et ønske om å jobbe med bistand og barns rettigheter siden slutten av 80-tallet, da jeg bodde i Mellom-Amerika og jobbet som frilansjournalist. Nå bød anledningen seg, og dette var et tilbud jeg ikke kunne si nei til, sier Meisingseth.