Kan kutte kostnader med opp til 40%

…uten at det går ut over kvaliteten. Ivar Viktil, Managing Director i Mintra Trainingportal er overbevist om at selskapet kan bidra til kostnadskutt på opp mot 40 % av kursadministrasjonskostnader i olje og gassbransjen. – Vi går gjennom kompetansematrisene og ser etter unødvendige kurskrav. I tillegg ser vi etter klasseromskurs som kan erstattes av e-læringskurs. … Continued

…uten at det går ut over kvaliteten.

Ivar Viktil, Managing Director i Mintra Trainingportal er overbevist om at selskapet kan bidra til kostnadskutt på opp mot 40 % av kursadministrasjonskostnader i olje og gassbransjen.

– Vi går gjennom kompetansematrisene og ser etter unødvendige kurskrav. I tillegg ser vi etter klasseromskurs som kan erstattes av e-læringskurs.

Viktil understreker at ikke alle kurs kan erstattes av e-læringskurs.

– Nei, ikke alle kurs erstattes. Men det er veldig mye å hente på å effektivisering og automatisering av alt som har med administrasjon av kurs og kompetanse. Dette gjelder for både praktisk trening, klasseomskurs og e-læringskurs.

I videointervjuet forteller Viktil hvordan bedrifter i olje- og gassbransjen raskt kan redusere sine kostnader uten at det skal gå ut over kvaliteten på kurs og kompetanse.