HR, Kurs & Kompetanse, Mintra Group, Trainingportal Trude Bergum Stanger Foto: enerWE

Kan kutte kostnader med opp til 40%

…uten at det går ut over kvaliteten.

Ivar Viktil, Managing Director i Mintra Trainingportal er overbevist om at selskapet kan bidra til kostnadskutt på opp mot 40 % av kursadministrasjonskostnader i olje og gassbransjen.

– Vi går gjennom kompetansematrisene og ser etter unødvendige kurskrav. I tillegg ser vi etter klasseromskurs som kan erstattes av e-læringskurs.

Viktil understreker at ikke alle kurs kan erstattes av e-læringskurs.

– Nei, ikke alle kurs erstattes. Men det er veldig mye å hente på å effektivisering og automatisering av alt som har med administrasjon av kurs og kompetanse. Dette gjelder for både praktisk trening, klasseomskurs og e-læringskurs.

I videointervjuet forteller Viktil hvordan bedrifter i olje- og gassbransjen raskt kan redusere sine kostnader uten at det skal gå ut over kvaliteten på kurs og kompetanse.

Stikkord:

Denne artikkelen er skrevet av Mintra Group som er kunde av enerWE AS

Mintra Group

Mintra Group jobber for å gjøre mennesker rikere på kunnskap. Siden 1997 har vi utviklet e-læringskurs og kompetansetjenester med høy kvalitet. Mintra Group er sammen med Trainingportal.no et ledende kompetansehus som bistår organisasjoner og selskap med å oppnå organisatoriske og forretningsmessige mål.
Annonse
Ads banner