Bilde av fly

Fortsatt mekling

Kan bli forsinkelser og kanselleringer. Det mekles natt til fredag på overtid mellom Norsk Transportarbeiderforbund (NTF), Parat og Norsk Industri om ny oljetransportavtale. De som er tatt ut i streik skal møte på jobb. Hvis partene ikke blir enige, blir det streik i drivstofforsyningen til fly på Gardermoen. Meklingen pågår fortsatt ved 6-tiden fredag morgen … Continued

Kan bli forsinkelser og kanselleringer.

Det mekles natt til fredag på overtid mellom Norsk Transportarbeiderforbund (NTF), Parat og Norsk Industri om ny oljetransportavtale. De som er tatt ut i streik skal møte på jobb.

Hvis partene ikke blir enige, blir det streik i drivstofforsyningen til fly på Gardermoen.

Meklingen pågår fortsatt ved 6-tiden fredag morgen og alle som er tatt ut i streik skal møte på jobb som vanlig fredag og avvente nærmere beskjed, opplyser Norsk Transportarbeiderforbund.

Om det blir streik, vil det bli forsinkelser og kanselleringer. Vi ber alle passasjerer om å forholde seg til sitt flyselskap for informasjon om sin reise, sier pressetalsmann Lasse A. Vangstein ved Oslo Lufthavn.

Det er Gardermoen Fuelling Services AS (GFS) som har ansvaret for å fylle drivstoff på flyene på landets hovedflyplass. Selskapet har rundt 60 ansatte.

©NTB